Nieuws

2 nieuwe vacatures bij Theater de Koornbeurs

Wil je werken bij Theater de Koornbeurs? We hebben namelijk twee leuke functies die we graag zo snel mogelijk ingevuld willen hebben.

 

We zoeken naar een hoofd horeca en verhuur (28 uur), en een medewerker horeca (20-24 uur).

Lees meer

Aanstaande zaterdag: Open Dag!

Ook dit jaar heeft De Koornbeurs weer een leuk programma klaarstaan tijdens de zaterdag de Agrarische Dagen! Tussen 13:00 en 16:00 bent u bij ons van harte welkom!

Lees meer

De Albert Heijn Spaaractie is weer van start!

De Albert Heijn Spaaractie is al weer even van start... maar, waar spaart u nou eigenlijk voor? Hierbij presenteren wij de complete lijst van voorstellingen waarvoor u kunt sparen voor het 2e gratis kaartje!
​Die valt hier online te lezen, maar is binnenkort ook als handige folder mee te nemen bij zowel de Albert Heijn als bij onze kassa!

Lees meer

Werken bij Theater de Koornbeurs?

Wil je werken bij Theater de Koornbeurs? We hebben twee leuke functies die we graag per september ingevuld willen hebben. We zoeken naar een medewerker marketing voor 15 uur per week, en een medewerker horeca voor 24 uur per week.

Lees meer

Schitterend menu bij Theater de Koornbeurs

Lineke kortekaas, programmeur van Theater de Koornbeurs, selecteerde acht van haar persoonlijke favorieten voor het komende theaterseizoen! Stuk voor stuk voorstellingen van topkwaliteit die u niet vaak in Franeker zult zien. U kunt deze voorstellingen ook combineren in het  'schitterend menu'.

Lees meer

Seizoenspresentatie en start kaartverkoop 17-18

Het nieuwe theaterseizoen staat alweer voor de deur met een schitterend programma! Vanaf dinsdag 16 mei 2017 om 10.00 uur kunt u (online) kaarten kopen voor het nieuwe theaterseizoen!

Nieuwsgierig? Op 12 mei om 19.30 uur presenteren we ons programma tijdens de seizoenspresentatie

Lees meer

Martijn Koning tijdens Koningsnacht en op Koningsdag gesloten!

Op donderdag 27 april is ons theater in verband met Koningsdag gesloten.

Lees meer

De Koning tijdens Koningsnacht

Wij hebben een heuse Koning op bezoek tijdens Koningsnacht, namelijk: Martijn Koning met zijn cabaretvoorstelling De Koning van de Lach. Koning is hilarisch, absurd, rauw, brutaal, politiek volkomen incorrect en zit bovenop de actualiteit. Op 26 april in ons theater!

Lees meer

Nog een volle AH-spaarkaart? Lever deze nu in!

Afgelopen zomer kon je sparen voor een tweede theaterkaartje gratis bij de Albert Heijn in Franeker. Een succesvolle actie, want we hebben al heel veel vrijkaartjes weg mogen geven. Als u nog een volle spaarkaart ergen in een lade heeft liggen, dan is nu het moment om deze in te leveren! We lopen aan het einde van het seizoen, maar hebben gelukkig nog genoeg voorstellingen in april om de spaarkaart voor in te leveren!

Lees meer

WINACTIE: maak kans op album van Abafazi

Zondag 26 maart is het alweer tijd voor de wervelende show ‘African Sunset’ van Abafazi. Koop nu je kaarten voor de show in Theater de Koornbeurs en maak kans op een album van deze dames!

Lees meer

Laatste dinsdagfilm van april: Manchester by the sea

Iedere laatste dinsdag van de maand draaien wij een meer actuele film. In april is dit het drama ‘Manchester by the sea’ over een arbeidersfamilie uit Massachusetts waarvan een man de voogdij krijgt over de zoon van zijn overleden broer.

Lees meer

Bijgeboekt: Seks Tips - wat je van nichten leren kan

We hebben dit seizoen nog een extra voorstelling bijgeboekt op 29 april: 'Seks Tips - wat je van nichten leren kan' over een bijzondere vriendschap tussen Alex (Theun Plantinga) en Laura (Julia Berendse).

Lees meer

Recensie Twee Vrouwen door Dagmar & Jacqueline

ij stuurden Dagmar Galema en Jacqueline Hiemstra, twee leden van onze programmaraad, erop uit om de voorstelling Twee Vrouwen alvast te bekijken. Op vrijdag 10 maart aanstaande staat deze voorstelling in ons theater. Nieuwsgierig naar hun ervaring?

Lees meer

Dansen om te kunnen Zwemmen!

Dansen om te kunnen zwemmen! Om het Zwembad Bloemketerp te ondersteunen komt Theater de Koornbeurs in actie. Het theater vindt dat organisaties voor sport en cultuur een wezenlijke bijdrage leveren aan het welzijn en het geluk van mensen in hun leefomgeving. Helpt u mee?

Lees meer

Klassiek voor kinderen!

Klassieke muziek niets voor kinderen? Niets is minder waar! Rudolf Nammensma, muziekrecensent van de Leeuwarder Courant geeft muziekmiddagen voor kinderen in theaters door het hele land. En op 5 maart a.s. komt hij voor het eerst met 'Antonio's bevroren strijkstok' naar Franeker, een vertelprogramma over de vier seizoenen van Vivaldi!

Lees meer

BIJGEBOEKT: Moonlight

Op de laatste dinsdag van de maand selecteren we een actuele film voor u. Op 28 maart draaien we het indringende drama Moonlight over een Afro-Amerikaanse jongeman die in de ruige buurten van Miami worstelt met zijn identiteit en zijn seksuele geaardheid.

Lees meer

Last minute: Brimstone op 11 februari

We hadden zomaar een vrije zaterdag in ons programma. Dat was voor ons de kans op de film Brimstone toe te voegen aan ons programma.

Deze film, die volgens De Volkskrant dwingt tot nadenken over wraak, religie, afkomst en vrijheid, is een absolute aanrader!

Lees meer

WINACTIE: Maak kans op het nieuwe album van Paul de Munnik

Koop nu nog uw kaarten voor Paul de Munnik op zaterdag 4 februari a.s. in Theater de Koornbeurs en maak kans op zijn nieuwe album 'Nieuw' die hij voor u zal signeren!

 

'In korte monologen en sfeerliedjes – soms intiem, soms uitbundig – roept De Munnik beelden op van zijn jongensjaren.' ****- NRC Handelsblad.

 

Koop hier uw kaarten voor Nieuw van Paul de Munnik

Lees meer

Valentijnstip: De Zevende Hemel + 3-gangen-diner

Speciaal voor Valentijnsdag draaien wij op 14 februari de film De Zevende Hemel, een muzikale ode aan liefde en familie over een echtpaar het jubileum viert van hun Italiaanse restaurant en hierbij alle kinderen wil samenbrengen. En omdat het Valentijnsdag is, willen we u de mogelijkheid geven dit te combineren met een heerlijk 3-gangenmenu bij De Grillerije voor een totaalprijs (diner + film) van 35 euro. U kunt kiezen van de kaart! Koop hier voor kaarten voor De Zevende Hemel inclusief diner.

Lees meer

Bijgeboekt: bijzondere documentaire Down to Earth

Op 25 januari 2017 draaien wij de bijzondere documentaire en bioscoophit Down to Earth waarin Rolf en Renate met hun gezin over de hele wereld reisden om te spreken met stamhoofden en oude wijzen van oude culturen.

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over ons programma, kortingsacties en meer…