Van A tot Z

 Algemene informatie van A tot Z

 

Adres en locatie

Theater de Koornbeurs
Noord 2
8801 KP Franeker

www.theaterdekoornbeurs.nl

post@theaterdekoornbeurs.nl

 

Openingstijden kassa en telefonische bereikbaarheid (0517 - 39 63 63), op dinsdag van 13.00 - 16.00 uur (niet in juni, juli en augustus) en een uur voor aanvang van een film/voorstelling.

 

Aanvangstijden voor theater en film
Avondvoorstelling: 20.15 uur
Matineevoorstelling: 15.00 uur

 

Afwijkende tijden worden vermeld in de programmabrochure, op de site en op de entreekaart. 

 

Algemene bezoekersvoorwaarden
Bij Theater de Koornbeurs zijn de Algemene bezoekersvoorwaarden van de VSCD van toepassing. Deze voorwaarden zijn na te lezen op www.vscd.nl.

 

Beeld- en geluidopnames
Het is niet toegestaan beeld- of geluidsopnames te maken zonder toestemming van de directie.

 

Betaalwijze van losse tickets

  • aan de theaterkassa: contant of pin
  • via de website: Ideal

 

Betalen van uw seizoensbestelling

1. Via een pinbetaling

2. Via Ideal bij online bestelling.
 

BTW

De wettelijke BTW op theatertickets is 9%. Zie verder onder ‘Toegangsprijs en portemoneeloze pauze”.

 

Consumpties

Bij alle voorstellingen en concerten zijn wij geopend vanaf een uur voorafgaand aan de voorstelling. Dan kunt u op uw gemak een parkeerplaats zoeken en even in de sfeer komen met een kopje koffie of iets anders.

Een pauzedrankje is bij de meeste theatervoorstellingen inbegrepen in de toegangsprijs. Indien er geen pauze is serveren wij het drankje na afloop.

 

Het is niet toegestaan om meegebrachte consumpties te nuttigen of consumpties mee te nemen in de theaterzaal.

 

E-mail
post@theaterdekoornbeurs.nl.

 

Garderobe
Wij beschikken over een onbewaakte garderobe en rekenen geen garderobekosten. Theater de Koornbeurs is niet aansprakelijk voor vermissing, beschadiging of diefstal van goederen.

 

Groepsarrangementen
Het is mogelijk om in groepsverband te reserveren voor voorstellingen.

 

Kaartverkoop & (gewijzigde) Openingstijden Theaterkassa
U kunt 24 uur per dag 7 dagen per week kaarten bestellen via onze website www.theaterdekoornbeurs.nl.

 

 

Openingstijden kassa en telefonische bereikbaarheid (0517 - 39 63 63), op dinsdag van 13.00 - 16.00 uur (niet in juni, juli en augustus) en een uur voor aanvang van een film/voorstelling.

 

Laatkomers
Kom op tijd. Te laat komen is storend voor het publiek en de artiest. Na aanvang wordt u alleen naar binnen gelaten wanneer de voorstelling dit toelaat. U kunt dan geen aanspraak maken op de zitplaatsen die op uw toegangskaart zijn vermeld.

 

Mobiele telefoon
Een telefoon die afgaat tijdens een voorstelling is storend voor de voorstelling. Wij verzoeken u goed te controleren of uw telefoon volledig uitstaat bij het betreden van de theaterzaal. Ook het maken van foto’s (met of zonder flits) of filmopnames is niet toegestaan.

 

Parkeren
Het centrum van Franeker heeft ruime parkeergelegenheid en het theater is op maximaal 10 minuten loopafstand bereikbaar. U kunt onbetaald parkeren op de parkeerplaats aan de Leeuwarderweg of de Hertog van Saxenlaan. In de binnenstad van Franeker kunt u tegen betaling parkeren.

 

Plaatstoewijzing
Wij komen graag tegemoet aan uw wensen tot de placering in de zaal. U kunt dit op het bestelformulier kenbaar maken. Via de website kunt u nog geen plaatsvoorkeur aangeven. Indien u speciale wensen heeft, neemt u dan contact met ons op via mail of telefoon.

 

Podium Cadeaukaart
De podium cadeaukaart is bij ons verkrijgbaar van € 10,- t/m € 150,-.

 

Privacy             

Voor het kopen van toegangskaarten vragen we uw persoonlijke gegevens. Wij volgen de wettelijke bepalingen inzake privacy beleid. 

 

Roken
In Theater de Koornbeurs is het niet toegestaan te roken.

 

Toegangsprijs en portemonneeloze pauze

De toegangsprijzen zijn per theatervoorstelling en in overleg met de artiesten vastgelegd. Naast de prijs voor de voorstelling berekent De Koornbeurs per ticket € 2,50 theatertoeslag aan de bezoekers door. Deze toeslag betaalt u als bijdrage in de service-, reserverings- en administratiekosten. We hebben de theatertoeslag op hetzelfde niveau als voorgaande seizoenen gehouden. Ook de prijs voor een drankje in de pauze à  € 3,50 is bij de toegangsprijs inbegrepen. Deze zogenaamde ‘portemonneeloze pauze’ geldt voor alle vrijwel alle voorstellingen (met uitzondering van de jeugdtheatermatinees) dus ook de voorstellingen van verenigingen, amateurs en anderen zodat onze horecaservice altijd optimaal is.

De toegangsprijzen voor de filmvoorstellingen zijn zonder consumptie.

 

Uitverkochte voorstellingen
Indien een voorstelling is uitverkocht kunt u 14 dagen voor de speeldatum op een wachtlijst geplaatst worden.

 

Verhinderd
Tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de voorstelling kunt u uw entreebewijs inleveren tegen een digitaal tegoed. Per entreebewijs wordt € 2,50 servicekosten in rekening gebracht. Het digitaal tegoed is onbeperkt weer te gebruiken.

 

Verlies entreekaart
U kunt bij verlies van uw entreekaart bij de theaterkassa een kopiekaart verkrijgen. Per kaart rekenen wij € 2,50 servicekosten.

 

 

 

Website
www.theaterdekoornbeurs.nl

 

Zakelijke arrangementen en verhuur

Voor meer informatie over het huren van ruimtes en het samenstellen van speciale bedrijfsarrangementen kunt u ons bereiken via 0517 - 39 63 63 of via verhuur@theaterdekoornbeurs.nl.