De Rode Loper

Vrienden van de Rode Loper


Ondernemersclub met een hart voor theater!

 

Met het bedrijfsleven uit Franeker en omgeving heeft Theater de Koornbeurs een bijzondere relatie. De Rode Loper is een gevarieerde club van ondernemers die theater een warm hart toedraagt.

 

Inmiddels zijn er zo’n twintig bedrijven uit Noordwest-Friesland aangesloten om vanuit hun maatschappelijke betrokkenheid ons theater te ondersteunen. Zij maken het mede mogelijk dat De Koornbeurs een belangrijk regionaal theater kan blijven. Zo blijft Franeker een inspirerende, spannende en interessante woon- én werk­omgeving.

 

Het is mogelijk om uw bedrijfsnaam te verbinden aan onze theaterzaal of één van onze foyers. Dit betekent een grote exposure van uw bedrijfsnaam op al onze communicatie- en marketinguitingen in alle online en offline media in de regio gedurende 3 seizoenen.

 

Leden van de Rode Loper worden uitgenodigd voor bijeenkomsten, ontvangen bijzondere privileges en kunnen gebruik maken van interessante kortingen op zaalhuur of zakelijke bijeenkomsten. Heeft u een bedrijf of instelling en wilt u deelnemen aan De Rode Loper, dan bent u van harte welkom.

 

U bent al lid van de Rode Loper vanaf € 250,-- per jaar. 

 

 marketing@theaterdekoornbeurs.nl.

 

Leden bedankt voor uw support!

Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland,  Autoland van den Brug,, De Stadsherberg, King Metaal, , Lodewijk Beheer B.V., Mannen van Staal, Royal Steensma B.V., Van der Weerd Installatietechniek, J. Roorda Holding, Kuperus Autoschade, Buwalda Multiservice, AH Franeker, Jelsma - Koelma Notarissen, Noord Nederlandse Schrootverwerking, Bouwbedrijf Van Marrum B.V., Expert Meijer.