De Rode Loper

Vrienden van de Rode Loper

Ondernemersclub De Rode Loper

 

Ook als bedrijf kunt u ‘vriend’ worden van De Koornbeurs. Sluit u aan bij de ondernemersclub met hart voor theater: de Rode Loper. Inmiddels zijn er zo’n twintig uiteenlopende bedrijven uit Noordwest-Friesland aangesloten bij de Rode Loper. De leden van de Rode Loper maken het mede mogelijk dat De Koornbeurs een belangrijk regionaal theater kan blijven, dat bijdraagt aan een inspirerende en interessante woon-, werk en leefomgeving.

 

Profiteer van bijzondere privileges

Leden van de Rode Loper worden uitgenodigd voor bijeenkomsten, ontvangen bijzondere privileges en kunnen gebruik maken van interessante kortingen op zaalhuur of zakelijke bijeenkomsten. Heeft u een bedrijf of instelling en wilt u deelnemen aan de Rode Loper? U bent van harte welkom. Al vanaf € 250 per jaar bent u lid van de Rode Loper.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de bestuursleden van de Rode Loper o.a. Peter Veltman en Lize Bakker. U kunt dat doen via marketing@theaterdekoornbeurs.nl

 

Zij staan al op de Rode Loper: Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland, Autoland van den Brug, AKSOS Accountants BV, Restaurant De Stadsherberg, King Metaal, B.V., Lodewijk Mode, Mannen van Staal, Royal Steensma B.V., Van der Weerd Installatietechniek, J. Roorda Holding, Kuperus Autoschade, Buwalda Multiservice, Albert Heijn Franeker, Jelsma - Koelma Notarissen, Froonacker Assurantiën, Bouwbedrijf Van Marrum B.V., Expert Meijer. Bedankt voor jullie support!