Vrienden

Wij zij n heel blij met onze ruim 300 Vrienden. Maar meer vrienden zijn altijd welkom! Als lid van de Club van Vrienden ondersteunt u het theater met een jaarlijkse bijdrage. Daarmee houdt u de cultuur in uw eigen omgeving levend. En u krijgt er ook iets voor terug: zoals uitnodigingen voor bijzondere voorstellingen en speciale momenten, korting op de toegangsprijs van een film, voorrang bij zeer populaire voorstellingen (zoals Jochem Myjer afgelopen seizoen), het mooiste plekje in de zaal en gratis naar de preview-avond.

 

En nieuw komend seizoen is dat Vrienden 1x per jaar gratis naar een voorstelling kunnen. Het theater maakt hiervoor 2x per jaar een shortlist en vrienden kunnen via de mail melden welke voorstelling ze evt zouden willen bezoeken. Er kunnen maximaal 2 personen per voorstelling geplaatst worden en de beschikbaarheid wordt ingedeeld op basis van moment van aanmelding.

 

Wilt u ook Vriend worden? Al vanaf €15,- per jaar per persoon of €25,- per twee personen op hetzelfde adres bent u Vriend.

 

Graag aanmelden via: vriendenvan@theaterdekoornbeurs.nl.