Eten & Drinken

Wilt u een avondje zorgeloos genieten? Geniet dan van een van onze arrangementen! U kunt kiezen uit het Borrelarrangement en het Beurscafé arrangement. Als u uw tickets online besteld, is het ook mogelijk deze arrangementen direct bij te bestellen. Heeft u een speciaal verzoek? Neem dan contact met ons op via post@theaterdekoornbeurs.nl.

 

Borrelarrangement - €15 p.p.
Laat uzelf heerlijk verwennen met ons Borrelarrangement. In onze foyer staat een gereserveerd tafeltje voor u klaar. Voorafgaand  aan de voorstelling krijgt u een kopje koffie of thee. In de pauze staat uw pauzedrankje met diverse zoutjes voor u klaar. Na afloop van de voorstelling kunt u nog heerlijk nagenieten onder het genot van een drankje en een borrelplank. 


Beurscafé arrangement - €15 p.p.
Heeft u in de pauze liever een kopje koffie of thee? Gaat u dan voor onze klassieker: het Beurscafé arrangement, dit seizoen in prijs verlaagd. Ook nu staat er een gereserveerde tafel voor u klaar. Voorafgaand aan de voorstelling krijgt een kopje koffie of thee. In de pauze staat uw pauzedrankje in de vorm van een kopje koffie of thee vergezeld van zoete lekkernijen voor u klaar. Na afloop van de voorstelling serveren wij u een drankje met bittergarnituur.

 

Wanneer u één van onze arrangementen bestelt en er zit geen pauze in de voorstelling dan serveren wij na de voorstelling twee drankjes. Bij het Beurscafé krijgt u dan de zoete lekkernijen voor de voorstelling en bij het Borrelarrangement krijgt u de zoutjes op de borrelplank.

 

Groepsarrangementen

Komt u met een groep, neemt u dan contact met ons op voor onze groepsarrangementen. Wij kunnen een tafel of zelfs een speciale ruimte voor u regelen. En op aanvraag verzorgen wij voor u een buffet voorafgaand aan of na afloop van de voorstelling. Dit kan vanaf tien personen.