Wandeling Loop naar de Maan

Wandeling Loop naar de maan

Tussen Hatsum en Franeker vindt 3 dagen lang de culturele wandeling Loop naar de maan plaats, gratis toegankelijk voor iedereen! De wandeling is onderdeel van het Festival Overmorgen.

 

Voor deze culturele wandeling maken wij (bij benadering) gebruik van de wandeling die Eise Eisinga maakte als hij van zijn woonplaats Dronrijp naar Franeker liep. De wandeling is 7 km lang, vindt plaats op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 september en wordt georganiseerd door Theater De Koornbeurs.

 

Onderweg komen de wandelaars verschillende leuke ‘acts’ tegen, bijvoorbeeld jeugdtheaterspelers, koren, korpsen, veldcollege’s, muzikanten en kunstwerken. Deze acts hebben allemaal raakvlak met het centrale thema ‘Iedereen een held, elk verhaal telt’. Veel van de acts zullen de wandelaars aan het denken zetten met filosofische vragen, zoals bijvoorbeeld ‘zijn wij alleen’? 

Klik op de starttijden om gratis kaarten te kopen:

-vrijdag 16 sept tussen 17 en 18 uur

-zaterdag 17 sept tussen 15 en 16 uur

-zaterdag 17 sept tussen 16 en 17 uur

-zaterdag 17 sept tussen 17 en 17.30 uur

-zondag 18 sept tussen 15 en 16 uur

-zondag 18 sept tussen 16 en 17 uur

-zondag 18 sept tussen 17 en 17.30 uur

 

Uw e-ticket levert u in aan de start, hiervoor ontvangt u een startbewijs. Begin september ontvangt u een email met praktische informatie over de wandeling.

 

Foto Joan van de Brug