Nieuws

The Clarks, Gratis concert

De komende editie van de Agrarische Dagen is theater de Koornbeurs op vrijdagavond 22 september gastheer met de bekende Haagse band ‘The Clarks’; beter bekend als de huisband van het zeer populaire programma Veronica Inside met o.a. Johan Derksen en vroeger Nederland Muziekland. Zij spelen vooral muziek uit de Sixties, zoals de Rolling Stones, The Beatles en Golden Earring. Vrijdag 22 september spelen ze 2 sets.

The Clarks worden mogelijk gemaakt door de Vrienden van de Rode Loper

Inmiddels zijn er zo’n twintig uiteenlopende bedrijven uit Noordwest-Friesland aangesloten bij de Rode Loper. De leden van de Rode Loper maken het mede mogelijk dat De Koornbeurs een belangrijk regionaal theater kan blijven, dat bijdraagt aan een inspirerende en interessante woon-, werk en leefomgeving.

Zij staan al op de Rode Loper:

Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland, Autoland van den Brug, AKSOS Accountants BV, Restaurant De Stadsherberg, King Metaal, B.V., Lodewijk Mode, Mannen van Staal, Royal Steensma B.V., Van der Weerd Installatietechniek, J. Roorda Holding, Buwalda Multiservice, Albert Heijn Franeker, Bouwbedrijf Van Marrum B.V., Fotografie Joan van de Brug en Gerrit Jelle Regts.

Vrijdag 22 september. Inloop vanaf 20 uur, The Clarks starten om 21.30 uur.

 

Bestel hier je kaarten!