Nieuws

Expositie in De Koornbeurs

Expositie in De Koornbeurs

Expositie in De Koornbeurs

 

Theater de Koornbeurs in Franeker opende op vrijdag 3 november weer een nieuwe expositie, Deze keer bestaat de expositie uit werken van schildergroep De Skûle/Connexa. In het komende kwartaal laten de cursisten van schildergroepen van docente Aukje de Vries, hun werk zien in de foyers van de Koornbeurs.

 

Op de vrijdagochtend wordt er wekelijks met veel enthousiasme geschilderd, getekend, of gewerkt met pastelkrijt. Ook andere technieken zoals linoleumdruk of materie schilderen, komen aan bod. Door gevarieerde opdrachten en goed te leren kijken naar het werk van bekende kunstenaars of bijvoorbeeld een kunststroming, worden de cursisten geïnspireerd om hun creativiteit en vaardigheden te ontwikkelen. Uiteraard komen deelnemers ook voor gezelligheid en ontspanning.

 

In de thema-expositie is te zien hoe iedereen op zijn eigen manier onderwerpen uitwerkt, zoals: bomenlaantje, stilleven met pompoenen, gebakjes of abstract. De expositie is te zien tijdens de openingstijden van de Koornbeurs, rond de voorstellingen en op de dinsdagmiddag.