Nieuws

Alleen samen naar het theater

Theater de Koornbeurs wil graag wat doen om het voor mensen die alleen naar het theater komen makkelijker en leuker te maken. We willen de drempel om toch (alleen) te komen, verlagen en vooral de momenten dat mensen binnenkomen in de foyer(s) prettiger maken.

 

Wat we in ieder geval vanuit De Koornbeurs gaan doen, is met ingang van 1 november een speciale tafel reserveren bij elke voorstelling of film. Iedereen is in principe welkom aan deze tafel: mensen die alleen zijn en graag contact willen, maar ook stellen of anderen die het fijn vinden om aansluiting bij anderen te hebben. Op de betreffende tafel plaatsen wij een mooi bordje met daarop een creatieve tekst waarmee duidelijk wordt dat de tafel bedoeld is voor mensen die graag anderen ontmoeten. Iedereen mag altijd aansluiten zonder verplichting.

 

Daarnaast is er door initiatiefneemster Herma Eulink een groepsapp gemaakt van mensen die nog extra contact willen, bijvoorbeeld door te inventariseren wie naar welke voorstelling of film gaat. Of door concreet af te spreken met anderen uit de groepsapp. Ook hier zijn geen verplichtingen: je mag in de groepsapp zitten en alleen meelezen, of je neemt actief deel. De groep richt zich specifiek op contactzoeken aangaande voorstellingen en films in De Koornbeurs.

 

We hebben nu een aantal aanmeldingen binnen gekregen. Wanneer u graag in de groepsapp wilt, kunt u uw telefoonnummer mailen naar marketing@theaterdekoornbeurs.nl