Donateurs

U kunt donateur worden van Theater de Koornbeurs. Dat kan via de Vrienden of via De Rode Loper. Ook als u zich niet wilt verbinden dan zijn donaties altijd welkom. Neemt u daarvoor contact op met het theater via post@theaterdekoornbeurs.nl.
Als Vriend, sponsor of donateur heeft u altijd belastingvoordeel aangezien Theater de Koornbeurs een culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) is.


Wat is het belastingvoordeel voor donateurs van een culturele ANBI?
Vanaf 1 januari 2012 geldt voor donateurs van culturele ANBI’s een extra giftenaftrek. Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting. Meer informatie over belastingvoordeel vindt u hier.


Gegevens ANBI van Theater de Koornbeurs
Theater de Koornbeurs is een culturele ANBI en heeft gegevens en stukken met betrekking tot het beleidsplan, jaaroverzicht en financiële jaarrekening op het platform geplaatst van de Federatie Cultuur. Klik hier om direct naar die gegevens te gaan.