Nieuws

Wiis mei Griis wike 2023

Wiis mei griis
Ook in 2023 organiseert De Koornbeurs weer de Wiis mei Griis wike. In 2022 werd Wiis mei Griis voor het eerst georganiseerd. Het senioren-evenement beviel zo dat: dat smaakt naar meer!
Een paar mooie dagen gevuld met allerlei activiteiten voor senioren. Met workshops, voorstellingen, Wiis mei Griis-café, brunch Dansant met Remedie Kwintet, rondetafelgesprek, debat, kerkdienst en de slotvoorstelling De Sprong van Nijinski. De Wiis mei Griis wike vindt plaats van donderdag 11 mei tot en mei zondag 14 mei in theater De Koornbeurs.

Theater de Koornbeurs heeft de Wiis mei Griis wike bedacht vanuit de gedachte dat ouderen tijdens de coronacrisis vaak en langdurig noodgedwongen thuis hebben moeten zitten. Nu alles weer kan, wil de Koornbeurs specifiek aandacht voor deze groep hebben. Voor het mooie en laagdrempelige programma en een toegankelijke prijs, worden ouderen uitgenodigd. De initiatiefnemers doen dat op een positieve en feestelijke manier en geven daarmee ook uitdrukking aan ‘De Schat van het ouder worden’.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over ons programma, kortingsacties en meer…