Voorstelling Een complexe dag in een simpel heelal

Een complexe dag in een simpel heelal

Alleen al de titel maakt nieuwsgierig! De voorstelling 'Een complexe dag in een simpel heelal' is een muzikale en humoristische theatrale bespiegeling over angst en onderdompeling, zowel in illusie als realiteit. Wat hebben we als mens nodig om groots en minder angstig te zijn? Kunnen we het heelal voor even laten stoppen met draaien, zodat wij opnieuw kunnen aarden?

 

Eise Eisinga werd wereldberoemd met zijn Planetarium, hij greep naar de sterren, en wist ze voor onze neus rond te laten draaien, in een dappere poging om onze angst voor het onbekende te bezweren. Wie is de Nieuwe Eisinga? Zit deze tussen ons, de kunstenaars, of bevindt hij of zich bij u; in het publiek? Is het werkelijk het Einde der Tijden en zakken we langzaam in een zwart gat? Of kunnen gevallen sterren toch nog naar de hemel rijzen?

 

 

Foto: Joan van de Brug

 

Een voorstelling met en gemaakt door: Mads Wittermans, Marieke Giebels, Hiske Oosterwijk, Charlotte Beerda en Jip van den Dool

De voorstelling wordt door het Koornbeurs-huisgezelschap Theater Producties Wittermans speciaal gemaakt voor Festival Overmorgen. De voorstelling speelt op vrijdag 16 sept in De Koornbeurs. Bestel hier uw kaarten: www.theaterdekoornbeurs.nl/.../marieke.../2519 . Daarnaast is de voorstelling in het kader van het festival in de 4 andere Friese theaters te zien in september en oktober. Kijk op www.festivalovermorgen.nl voor meer informatie.

 

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over ons programma, kortingsacties en meer…