25 september om 21:00

Muziek

Elske de Wall met NNO

Muziek


DE VOORSTELLING VAN 19.00 UUR IS UITVERKOCHT, U KUNT KAARTEN RESERVEREN VOOR DE VOORSTELLING VAN 21.00 UUR
Het Noord Nederlands Orkest komt bij u in de buurt, dit keer samen met niemand minder dan singer-songwriter Elske DeWall! Deze veelzijdige Friezin heeft haar sporen meer dan verdiend in de Nederlandse muziekscene. DeWall laat met drie albums, optredens in het Ziggo Dome en de rol als Maria in The Passion haar muzikaliteit en veelzijdigheid maar al te goed zien. Ook stond ze samen met de Britse zangsensatie Jonathan Jeremiah en het Metropole Orkest op North Sea Jazz, waar ze een duet van zijn hitsingle ‘Heart Of Stone‘ opvoerden. Ditmaal slaat ze de handen ineen met het NNO om samen swingende en soulvolle nummers te laten horen. Uiteraard zullen Friese nummer hierbij niet ontbreken. Oant sjen!

Greep uit het programma:

Elske DeWall In Nije Dei (The Passion)
Jan Tekstra It Wetter
Elske DeWall Dunsje my de leafde ut
Elske DeWall Omarm
Jessie J I have Nothing
Andra Day Rise Up
Lady Gaga Always Remember Us This Way

 

Kaartprijs: € 25,00DE VOORSTELLING VAN 19.00 UUR IS UITVERKOCHT, U KUNT KAARTEN RESERVEREN VOOR DE VOORSTELLING VAN 21.00 UUR

Het Noord Nederlands Orkest komt bij u in de buurt, dit keer samen met niemand minder dan singer-songwriter Elske DeWall! Deze veelzijdige Friezin heeft haar sporen meer dan verdiend in de Nederlandse muziekscene.

DeWall laat met drie albums, optredens in het Ziggo Dome en de rol als Maria in The Passion haar muzikaliteit en veelzijdigheid maar al te goed zien. Ook stond ze samen met de Britse zangsensatie Jonathan Jeremiah en het Metropole Orkest op North Sea Jazz, waar ze een duet van zijn hitsingle ‘Heart Of Stone‘ opvoerden. Ditmaal slaat ze de handen ineen met het NNO om samen swingende en soulvolle nummers te laten horen. Uiteraard zullen Friese nummer hierbij niet ontbreken.
Oant sjen!

Greep uit het programma:
Elske DeWall  -  In Nije Dei (The Passion)
Jan Tekstra  -  It Wetter
Elske DeWall  -  Dunsje my de leafde ut
Elske DeWall  -  Omarm
Jessie J  -  I have Nothing
Andra Day  -  Rise Up
Lady Gaga  -  Always Remember Us This Way


 

Kaartprijs: € 25,00

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over ons programma, kortingsacties en meer…