20 november om 19:30

Buitengewoon Bert

Bert Natuur

Theatercollege

Bert Natuur vertelt aanstekelijk en barstensvol energie over de drama’s in de bloempotten in je vensterbank, over de soap nabij het water van de sloot. Over horror onder de stoeptegels en nog veel meer supergaafs! Na deze voorstelling kan het zo maar zijn dat je een andere kijk op de natuur dichtbij huis hebt gekregen. Bewuster kijkt en beter begrijpt. Je zult er versteld van staan...

Kaartprijs: € 15,00

Bedenk je eens welk spannend verhaal zich afspeelt tussen de tegels van jouw stoepje....
Niet in de jungle of in de oceaan. Nee, gewoon op jouw eigen Nederlandse plekje onder de zon. 

Bert Natuur vertelt aanstekelijk en vol energie over de drama’s in de bloempotten in je vensterbank, over de soap nabij het water van de sloot. Over horror onder de stoeptegels en nog veel meer supergaafs! Na deze voorstelling kan het maar zo zijn dat je een andere kijk op de natuur dichtbij huis hebt gekregen. Dat je bewuster kijkt en beter begrijpt. Je zult er versteld van staan...

Bert van Geel
De fascinerende wereld van flora en fauna heeft een prominente rol in het leven van Bert van Geel. Hier voelt hij zich thuis en is hij Bert Natuur. Door zijn brede kennis, kenmerkende manier van presenteren en nimmer aflatend enthousiasme helpt hij anderen kijken, onderzoeken en beleven. Kinderen en volwassenen zijn razend enthousiast over de manier waarop Bert je meeneemt in de wonderlijke wereld om jeheen. Kijken en luisteren naar de natuur samen met hem, maakt een les of college onvergetelijk. 

In het dagelijks leven geeft Bert les aan leerlingen van basisscholen, voortgezet onderwijs en buitenschoolse opvang. Maar hij geeft ook presentaties, leidt excursies en treedt regelmatig op voor jong en oud. Ook werkt hij mee aan Radio en TV-programma’s, zoals Nieuws uit de Natuur, School-TV en Huisje Boompje Beestje.

Buitengewoon Bert
Buitengewoon Bert is een theatercollege voor jong en oud over de wonderlijke natuur dicht bij huis. Bert neemt je mee naar de wereld van het alledaagse. Wat buiten zo gewoon lijkt, tovert hij om in een fascinerende wereld waar je stil van wordt. Laat je verwonderen over opzienbarende aanpassingen van planten en dieren om te overleven, zich voort te planten en te verspreiden. 
Het theatercollege wordt ondersteund met prachtige foto’s en natuurlijk met levende dieren.

Welkom in de wonderlijke wereld van Bert Natuur! Leer en verbaas je over jouw eigen buitengewone omgeving.
 

Kaartprijs: € 15,00

Deze voorstelling is niet boekbaar!

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over ons programma, kortingsacties en meer…