06 oktober om 15:00

MEIS (6+)

Van de makers van Iep!

Jeugd en Familie

Ontdek het geheim van het bos in een theatraal hoorspel. Hoor je de bladeren knisperen? Hoor je de takken knakken? De kleine Meis dwaalt in haar eentje door het bos totdat ze plots oog in oog staat met een muis op een rood fietsje. Hij verklapt haar het grote geheim: alle dieren kunnen praten! En zo begint het avontuur van haar leven.

Kaartprijs: € 12,50

Ontdek het geheim van het bos in een theatraal hoorspel. Hoor je de bladeren knisperen? Hoor je de takken knakken? Hoor je het geritsel in de toppen van de bomen?

De kleine Meis dwaalt in haar eentje door het bos totdat ze plots oog in oog staat met een muis op een rood fietsje. Hij verklapt haar het grote geheim: alle dieren kunnen praten!

En zo begint het avontuur van haar leven. Meis ontdekt een wereld vol sprekende dieren. De zingende Vlaamse gaai, de vrolijke hond die op zoek is naar een nieuw baasje en de slinkse vos die haar steeds dieper het bos in lokt. Langzaam komt ze erachter wie er te vertrouwen is en wat de regels van het bos zijn.

MEIS! is een spannend en humoristisch sprookje over een dapper meisje dat zichzelf moet redden. Ottolien Boeschoeten en Gerold Guthman maakten eerder de succesvolle voorstelling Iep! naar het boek van Joke van Leeuwen.
In MEIS! spreken taal, verbeelding en humor weer een grote rol. Daarnaast is geluid een essentieel element in dit theatrale hoorspel voor klein en groot.

Kaartprijs: € 12,50

Deze voorstelling is niet boekbaar!

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over ons programma, kortingsacties en meer…