19 april om 15:00

Muziek en verhalen

Accordeon Melancolique

Verteltheater

Twee accordeons flirten, dagen uit, kibbelen en omhelzen elkaar. Parels uit de Zuid-Amerikaanse en Franse traditie dansen op wolken in een wereld van toetsen, balgen en lucht. Kruidige samenklanken uit zonovergoten Méditerranee en Caraïben brengen Hollandse vlinders op andere gedachten. Zij vertellen het verhaal van Maarten Toonder en zijn leven op de grote vaart.

Kaartprijs: € 12,50

Twee accordeons flirten, dagen uit, kibbelen en omhelzen elkaar. Parels uit de Zuid-Amerikaanse en Franse traditie dansen op wolken in een wereld van toetsen, balgen en lucht. Kruidige samenklanken uit zonovergoten Méditerranee en Caraïben brengen Hollandse vlinders op andere gedachten.
Zij vertellen het verhaal van Maarten Toonder en zijn leven op de grote vaart.

Concerten met grotendeels eigen werk, met invloeden uit de hele wereld: niet alleen prikkeling van de zintuigen, maar ook ruimte om in contact te komen met je eigen herinnering of vermoeden van simpele schoonheid. Muziek benaderd als een Haiku, gevoel uitgedrukt als klank.

Cherie de Boer en Jean-Pierre Guiran proberen dit uit hun twee accordeons te halen in een programma met gedichten, citaten, anekdotes en ....vooral muziek.
 

Kaartprijs: € 12,50

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over ons programma, kortingsacties en meer…