18 april om 20:15

The Celtic Spirit

Anúna

Muziek

Anúna doet bij menig muziekliefhebber het hart sneller kloppen. Het internationaal befaamde koor uit Ierland betovert zijn gehoor met engelenzang en Gregoriaanse chants van ongeëvenaarde klasse. Met hun nieuwe programma ‘theCeltic Spirit’ nemen de zangers en zangeressen je mee in de geschiedenis, mystiek en bezieling van de Keltische volkeren. De voorstelling vindt plaats in de Martinikerk in Franeker.

Kaartprijs: € 27,50

LET OP: Deze voorstelling is in de Martinikerk in Franeker.

Anúna doet bij menig muziekliefhebber het hart sneller kloppen. Het internationaal befaamde koor uit Ierland betovert zijn gehoor met engelenzang en Gregoriaanse chants van ongeëvenaarde klasse. Het koor onder leiding van componist, arrangeur en tenor Michael McGlynn trekt wereldwijd al jaren volle zalen. 

Met hun nieuwe programma ‘The Celtic Spirit’ nemen de zangers en zangeressen je mee in de geschiedenis, mystiek en bezieling van de Keltische volkeren. Anúna koestert het directe contact met het publiek. Regelmatig bewegen de koorleden zich al zingend gracieus door de gangpaden. Zo wordt de toehoorder letterlijk omringd door loepzuivere zang. 

‘The Celtic Spirit’ brengt een selectie songs over universele waarheden en gezongen verhalen, die de mysterieuze landschappen, filosofie en mythologie van Ierland weerspiegelen. Anúna is als geen ander in staat om de ziel van het oude Ierland te ontsluieren.

O.l.v. componist, arrangeur en tenor Michael McGlynn

Foto: ​Jasper van Gheluwe
 

Kaartprijs: € 27,50

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over ons programma, kortingsacties en meer…