04 april om 13:30

Musical 2+

Sesamstraat Live

Jeugd en Familie

Uit een oude koffer op zolder komen allemaal Sesamstraatspulletjes. En dan … komen de Sesamstraatvriendjes  tot leven! Een heel bijzonder avontuur waarin alles kan én alles mag. Zing en dans gezellig mee met deze grappige, swingende voorstelling voor het hele gezin. Want, bij Sesamstraat is het altijd feest!  
 

Kaartprijs: € 16,50

Het is feest in de bekendste straat van Nederland! Sesamstraat bestaat 50 jaar en komt met hun grootste show ooit naar het theater! Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie beleven samen met Janouk Kelderman, bekend van Het Klokhuis, de vrolijkste avonturen.

Uit een oude koffer op zolder komen allemaal Sesamstraatspulletjes. En dan … komen de Sesamstraatvriendjes  tot leven! Een heel bijzonder avontuur waarin alles kan én alles mag.
Zing en dans gezellig mee met deze grappige, swingende voorstelling voor het hele gezin. Want, bij Sesamstraat is het altijd feest! 

Ook in de foyer willen de Sesamstraatvriendjes natuurlijk uitgebreid met jou knuffelen en op de foto gaan tijdens de meet & greet.  

Foto: ​Nick van Ormondt

Kaartprijs: € 16,50

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over ons programma, kortingsacties en meer…