26 maart om 20:15

Het bloed kruipt (waar het niet gaan kan)

VOF de Kunst

Muziek

35 jaar geleden stond 'Suzanne' van VOF de Kunst op nummer 1 in Nederland. Tijd voor een feestje, met een mooi en vermakelijk feel good nederpopconcert! Suzanne, Eén Kopje Koffie, Retour Sneek, Als ze Lacht dan Lacht ze Echt, Oude Liefde Roest Niet; de klassieke VOF de Kunst-hits komen deze avond voorbij.

Kaartprijs: € 26,50

Inmiddels is het 35 jaar geleden dat 'Suzanne' van VOF de Kunst op nummer 1 stond in Nederland. Tijd voor een feestje, met een mooi en vermakelijk feel good nederpopconcert!
‘Suzanne’, ‘Eén Kopje Koffie’, ‘Retour Sneek’, ‘Als ze Lacht dan Lacht ze Echt’, ‘Oude Liefde Roest Niet’; klassieke VOF de Kunst-hits komen deze avond voorbij.

VOF de Kunst is opgericht in 1983. Meteen dat jaar stond de band met zanger Nol Havens op nummer 1 in de hitlijsten met 'Suzanne'. 'Suzanne' blijkt een internationale hit en zo reist VOF de Kunst in 1984 als The Art Company maandenlang door bijna alle Europese landen. Van 'Susanne' worden wereldwijd 3 miljoen exemplaren verkocht! Enkele jaren later wordt dit succes nog eens dunnetjes over gedaan met 'Eén kopje koffie', geschreven door Erik van Mu.

Foto: Nol Havens

Kaartprijs: € 26,50

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over ons programma, kortingsacties en meer…