08 april om 20:15

Er mag zoveel niet

Andermans Veren

Muziektheater

Het gaat beter dan ooit in Nederland. De rijkdom heeft zich tot in de vezels van onze samenleving genesteld. En dat alles is natuurlijk te danken aan… het cabaret!! Waarom gaat het niet goed in Noord-Korea? Precies! Omdat daar geen cabaret is! En al helemaal geen Andermans Veren Live!

Kaartprijs: € 19,50

Het gaat beter dan ooit in Nederland. De rijkdom heeft zich met ongekende afmetingen tot in de vezels van onze samenleving genesteld. En dat alles is natuurlijk te danken aan… het cabaret!!
Want hielden de kleinkunstenaars ons niet wakker wanneer de regeringsleiders ons in een welverdiende slaap trachtten te sussen? Gingen zij niet voorop in de strijd voor gelijke rechten voor mensch en dier? Spraken zij niet onbaatzuchtig doch met scherpe tong over zaken die hen na aan het hart lagen? Waarom gaat het niet goed in Venezuela? Noord-Korea? Noorwegen?

Precies! Omdat daar geen cabaret is! En al helemaal geen Andermans Veren Live!
Soms geslepen, maar vaak humorvol laten zij de rijkdom zien van het Nederlandse Cabaretlied. En wat een weelde! Want van Dirk Witte tot Katinka Polderman, van Adèle Bloemendaal tot Jan Beuving, van Karin Bloemen tot Herman van Veen heeft iedereen zijn steentje bijgedragen aan deze fantastische tijd! En namens hen neemt Andermans Veren Live! met alle liefde uw bedankjes in ontvangst.

Foto: Geert Gratama

Kaartprijs: € 19,50

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over ons programma, kortingsacties en meer…