20 maart om 20:15

Enkele Reis

Trudy Labij, Wieteke van Dort, Bram van der Vlugt

Toneel

Deze intrigerende voorstelling gaat over regie willen houden over je eigen leven. Een thrillerschrijfster en haar zus zien een enkele reis naar een tehuis als hun ergste nachtmerrie en willen een aftakelingsproces beslist voorkomen. Ze schakelen een sinistere heer in om ze daarbij te helpen …. Maar of dat goed gaat?

Kaartprijs: € 25,00

Deze intrigerende voorstelling gaat over regie willen houden over je eigen leven.

Een thrillerschrijfster en haar zus zien een enkele reis naar een tehuis als hun ergste nachtmerrie en willen een aftakelingsproces koste wat het kost voorkomen. Ze schakelen een sinistere heer in om ze te helpen bij hun laatste wens, maar zodra hij arriveert ontstaat er een opeenvolging van vreemde gebeurtenissen die niemand voor mogelijk had gehouden. Alles blijkt steeds weer anders dan gedacht en hoe het afloopt is tot aan het verrassende einde toe, niet te voorspellen.

Lex Passchier, bekend van tv-series als Moordvrouw, De 12 van Oldenheim en zijn eigen Thriller Theater, schreef een must-see voor liefhebbers van Britse detectives. Met de acteerkanonnen Trudy, Bram en Wieteke mag je dit natuurlijk gewoon niet missen!

Inleiding
Voorafgaand aan deze voorstelling vindt om 19.30 uur een inleiding plaats door (één van) de acteurs. Deze inleiding is apart te reserveren. U kunt de inleiding bijwonen voor € 2,50 inclusief een consumptie.

Foto: Piek

Kaartprijs: € 25,00

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over ons programma, kortingsacties en meer…