07 maart om 21:00

Super Classics

SOS Party

Dans

Editie zes van de vette S.O.S. party. Een avond dansen op de leukste muziek uit de 80’s, 90’s en 00’s. Trek de dansschoenen uit de kast, en waag een dansje. Dit jaar staan de dj’s Superclassics op het programma: de lekkerste dansbare hits uit jouw favoriete staptijd kunnen zomaar voorbij komen. Maak je klaar voor het gezelligste disco/dance-classics feest van Friesland!

Kaartprijs: € 17,50

Editie zes van de vette S.O.S. party. Een avond dansen op de leukste muziek uit de 80’s, 90’s en 00’s. Trek de dansschoenen uit de kast, en waag een dansje.

Dit jaar staan de dj’s Superclassics op het programma. Terug naar de tijd van Doe Maar, Madonna, Michael Jackson en Tom Cruise, posters aan de muur. Het verliefd zijn op de babes- en hunks van Baywatch en Beverly Hills 90210 en de schoudervullingen en krultang. Alle herkenbare tunes en de lekkerste dansbare hits uit jouw favoriete staptijd kunnen zomaar voorbij komen.
Wat dacht je van Wham, A-Ha, King Bee ,U2, The Cure, 2Unlimited, Paul Elstak of de discoklappers van Chic, Spargo, Prince en Whitney Houston.

Maak je klaar voor het gezelligste disco/dance-classics feest van Friesland!

Foto: Tjalko Bouma

Kaartprijs: € 17,50

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over ons programma, kortingsacties en meer…