23 februari om 15:00

Musical 4-10 jaar

De Kleine Trommelaar

Jeugd en Familie

Een kleine jongen woont bij zijn tante. Zijn tante is helemaal niet aardig voor hem en vertelt hem dat zijn ouders dood zijn. In de schuur vindt hij een trommel. Als zijn tante dat ontdekt is ze woest en hij vlucht het huis uit om nooit meer terug te komen…

Kaartprijs: € 17,00

Deze voorstelling is helaas geannuleerd door het impresariaat en gaat niet door.
Alle mensen die een kaart hebben gekocht/gereserveerd, ontvangen hiervan rechtstreeks bericht.Een kleine jongen woont bij zijn tante; de mensen in het dorp zeggen dat het zijn tante is. Zijn tante vertelt hem dat zijn ouders dood zijn en ze is niet aardig voor de jongen. Als hij voor straf naar de schuur wordt gestuurd, vindt hij daar een trommel. Als zijn tante dat ontdekt is ze woest en hij vlucht het huis uit om nooit meer terug te komen.

De populaire Spangas acteur Steef Hupkes vertelt het verhaal van Joris, die op zoek gaat naar zijn ouders. Het brengt hem bij rovers, de kerststal, slagvelden, feestgedruis en helden; zijn trommel beschermt hem en het publiek bepaalt welke keuze de Kleine Trommelaar moet maken om zijn ouders te vinden. Zal dat lukken?
 

Kaartprijs: € 17,00

Deze voorstelling is niet (meer) boekbaar via de site!

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over ons programma, kortingsacties en meer…