20 februari om 20:15

De geschiedenis van de schnabbeltoer

Van Appelscha tot Zierikzee

Musical

Een Nederlandse musical over artiesten op de schnabbeltour. Een meeslepend verhaal over dromen die bedrog zijn, stiekeme verhoudingen, ruzies in de kleedkamers, eindeloze busritten en top of flop. Soms lijkt het heel duidelijk over wie al die mooie, gekke en stoute verhalen gaan. Met ‘Spiegelbeeld’, ‘Ritme van de regen’, ‘Telkens weer’, ‘Sammy’’ , ‘Sophietje’, ‘Brandend zand’ en vele andere tophits. 

Kaartprijs: € 35,00

Meezingfestijn 'Haal het doek maar op' ofwel: Van Appelscha tot Zierikzee!

Hit-zangers Lonneke en Rolf ontmoeten elkaar op de begrafenis van een dierbare collega en gaan terug in de tijd. Een meeslepend, hilarisch en romantisch verhaal over dromen die bedrog zijn, stiekeme verhoudingen, ruzies in de kleedkamers, eindeloze busritten en top of flop. Soms lijkt het heel duidelijk over wie al die mooie, gekke en stoute verhalen gaan, maar dan toch ook weer niet.

Van Appelscha tot Zierikzee (ook bekend onder 'Haal het doek maar op') is een Nederlandse musical over artiesten op de schnabbeltour. Met ‘Spiegelbeeld’, ‘Ritme van de regen’, ‘Telkens weer’, ‘Sammy’’ , ‘Sophietje’, ‘Land van Maas en Waal’, ‘Ik ben gelukkig zonder jou’, ‘Dans je de hele nacht met mij’, ‘Brandend zand’ en vele andere tophits. Een heerlijke avond, vol herkenbare, nostaligische en prachtige nummers van de grootste artiesten van Nederland.

Bekijk hier de compilatie.

Foto: Roy Beusker

Kaartprijs: € 35,00

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over ons programma, kortingsacties en meer…