09 februari om 15:00

Vijf minuten voor aanvang

Inez Timmer

Muziek

"Vijf minuten voor aanvang!" is een blijmoedige rollercoaster die het publiek meezuigt in de mallemolen van het leven van musicalartieste Inez Timmer. Bekende musical hits in alle talen, persoonlijke ontboezemingen, humor, hemelhoge pieken en diepbedroefde dalen. Een leven vol tegenstellingen, samengebracht in deze solomusical.

Kaartprijs: € 15,00


In 'Vijf minuten voor aanvang' vertelt Inez openhartig en met veel humor over het bijzondere artiestenleven voor- en achter de schermen, een leven vol tegenstellingen, succes en eenzaamheid, de spanning en stress vlak voor aanvang.

Het moeten stralen op het podium, want “The show must go on.....”. Afwijzingen en teleurstellingen incasseren, en toch weer de moed bijeen rapen om opnieuw te beginnen. Een verhaal over roem, glitter en glamour, en je tegelijkertijd moederziel alleen kunnen voelen.

Met het intieme kijkje dat Inez met deze solomusical in haar leven geeft maakt het publiek kennis met de echte Inez Timmer. Zingend, vertellend en mijmerend schept zij het beeld van het leven van een internationale musicalartieste. Maar ook vertelt zij over heel persoonlijk zaken, zoals het keerpunt in haar leven, waarom zij de switch van lerares naar artieste maakte. Het is een prachtig geheel van musicalklassiekers, mooie anekdotes en emotionele verhalen. Uitbundig zingend of heel persoonlijk verhalend, Inez houdt het publiek in haar greep, met een hoog tempo, veel energie en prachtige liedjes.

Inez Timmer begon haar muzikale carrière in de legendarische folkgroep Irolt. In het dagelijks leven was zij docente Nederlands en Engels. Op haar negenentwintigste besloot zij haar passie te volgen en ging jazz en theater studeren aan het conservatorium. Na haar verhuizing naar Duitsland speelde ze in tientallen musicals en muziektheatershows, zoals “Anatevka”, “My Fair Lady” en “Les Misérables”. Maar ondanks alle internationale successen bleef Inez ook nog regelmatig in Fryslân optreden, de laatste jaren met veel succes in o.a. “Mademoiselle Chanel”, “Eeuwfeest van een schuldig lied”, “Op alle fronten” en “Tusken Heimat & Heitelân”.

Recensies:

  • “Er wordt wel beweerd dat sommige muziek rechtstreeks naar de ziel stroomt. Dat bewijs werd geleverd door Inez Timmer.” (Froukje Reitsma, Friesch Dagblad).

Meer informatie: www.theaterineziatief.nl

Kaartprijs: € 15,00

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over ons programma, kortingsacties en meer…