02 februari om 15:00

Langhout Theaterproducties

Roodkapje 6+

Jeugd en Familie

Roodkapje vertrekt op een dag door het bos naar haar zieke oma met een mandje met koekjes. In het bos ontmoet Roodkapje de lieve Gerrit de Wolf, die haar helpt een mooie bos bloemen voor oma te plukken. Maar Gerrits gemene vrouw Tina is iets heel anders van plan ….

Kaartprijs: € 15,00

De mooie Roodkapje vertrekt op een dag richting het bos om een mandje met koekjes naar haar zieke oma te brengen.

Diep in het bos ontmoet Roodkapje de lieve Gerrit de Wolf. Hij weet een plek waar de prachtigste bloemen groeien en raadt het meisje aan een mooie bos voor haar oma te plukken.
Wat Roodkapje niet weet, is dat Gerrits gemene vrouw Tina iets heel anders van plan is. Wat zal er gebeuren als Roodkapje straks bij oma’s huisje aankomt? En zou de knappe jager Benjamin op tijd zijn om haar te redden?

Langhout Theaterproducties geeft het bekende sprookje een humoristische twist en voorziet het van vrolijke liedjes en schitterende kostuums.

Er is na afloop van de voorstelling een Meet & Greet met de gehele cast in de foyer. Daar kunnen de kinderen samen op de foto met hun favoriete persoon of met allemaal!

Heb je ook zo'n zin in de voorstelling? Je kunt alvast een kleurplaat downloaden. Lever 'm in voorafgaand aan de voorstellingen (bij de kassa) en wie weet win je er een leuke prijs mee.

www.langhout-theater.nl

Foto: Vanessa Wessels

Kaartprijs: € 15,00

Deze voorstelling is niet boekbaar!

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over ons programma, kortingsacties en meer…