24 januari om 20:15

Waagstukken

Mylou Frencken en Dorine Wiersma

Muziektheater

Weggelopen mannen, verloren kapitalen en lekke waterbedden. De vriendinnen ploeteren wat af; godzijdank kunnen ze bij elkaar terecht. Gewapend met piano en gitaar dagen ze elkaar en hun publiek uit. Wie toont het meeste lef? Want lef heb je nodig. Om door te gaan. Of om er definitief mee op te houden.

Kaartprijs: € 20,00

Weggelopen mannen, aangebakken eieren, verloren kapitalen en lekke waterbedden. Het leven zit de gelauwerde cabaretières niet altijd mee.

“Van jongs af aan krijgen we te horen dat je moet durven om iets te bereiken. Je moet jezelf onderscheiden, uitblinken. Maar wat als dat niet lukt, en je zo’n beetje door leven, liefde en werk heen stumpert? Ben je dan een loser? Of is het juist moedig om je zwakheden te tonen? Zijn losers de nieuwe winnaars?”

De vriendinnen struggelen wat af in het dagelijks leven, maar kunnen godzijdank bij elkaar terecht. Hun door de jaren heen opgebouwde en inmiddels omvangrijke mailwisseling werd het voer voor deze voorstelling. Gewapend met piano en gitaar dagen ze elkaar en hun publiek uit. Wie toont het meeste lef? Want lef heb je nodig. Om door te gaan. Of om er definitief mee op te houden.
 

Kaartprijs: € 20,00

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over ons programma, kortingsacties en meer…