04 januari om 20:15

Peter Koelewijn en The Rockets

Peter Koelewijn en The Rockets

Muziek

Halverwege de jaren 50 werd de band ‘Peter en zijn Rockets’ opgericht. Niet veel later, ergens in de jaren 60, scoorden ze hun eerste dikke hit met ‘Kom van dat dak af’. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. 60 jaar later, met muziek als rode draad door het leven van Koelewijn, grijpt hij nog eens terug naar zijn roots. Nostalgie met een stevige portie pop. Een voorstelling om niet te missen.

Kaartprijs: € 25,00

Halverwege de jaren 50 werd de band ‘Peter en zijn Rockets’ opgericht. Niet veel later, ergens in de jaren 60, scoorden ze hun eerste dikke hit met ‘Kom van dat dak af’. In de jaren 70 verschenen ze opnieuw in de hitparades met dit nummer. En geloof het of niet, later behaalde het nummer nogmaals de hitparades.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. 60 jaar later, met muziek als rode draad door het leven van Koelewijn, grijpt hij nog eens terug naar zijn roots. Nostalgie met een stevige portie pop. Een voorstelling om niet te missen. Peter Koelewijn stond naast met The Rockets, ook solo en in het gezelschap van andere bands op de planken. 
Nummers als ‘Kom van dat dak af’, ‘Angeline m’n blonde sexmachine’, ‘Bonnie’ en ‘Je wordt ouder papa’, galmden veelvuldig door de boxen.

Foto: Woods Fotografie

Kaartprijs: € 25,00

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over ons programma, kortingsacties en meer…