21 december om 13:30

Kinderkerstpopconcert 2+

Kinderkerstpopconcert 2+

Jeugd en Familie

Een echt kerstpopconcert voor kinderen: met stoere gitaarsolo’s, vette lichtshows en een hoog meezinggehalte. Wel eens een peuter - wild zwaaiend met zijn fopspeen - zien headbangen? Of zesjarigen onbevreesd – in gestrekte draf- zien stagediven? Het zou zo maar kunnen bij het Kinderkerstpopconcert! Alles mag: dansen, zingen, springen of zwaaien!

Kaartprijs: € 12,50

Wel eens een peuter - wild zwaaiend met zijn fopspeen - zien headbangen?

Of zesjarigen onbevreesd – in gestrekte draf- zien stagediven?

Het zou zo maar kunnen bij het Kinderkerstpopconcert! Alles mag: dansen, zingen, springen of zwaaien! Stamp samen met zanger Jelle de sneeuw van je schoenen, dans op de Jingle Bells rock,  en versier samen al feestend de boom! Zodra de band begint te spelen is het Kling wat de Klok slaat en is het tijd om al swingend en zingend het jaar uit te gaan!

Speciaal voor kinderen in de basisschoolleeftijd (2+) speelt Jelle samen met zijn band het kinderKERSTpopconcert! Steevast een energiek, aanstekelijk muziekfeest met massa's kleine én grote meezingers, -dansers en -springers. Jelle rules!
Niet te vergeten: Ook ontzettend leuk voor ouders en opa’s en oma’s! Naast de leukste en bekende kinderliedjes als “Tante in Marokko” of “Hokie Pokie” hoor je tijdens het kinderkerstpopconcert ook de leukste en gezelligste kerstliedjes voorbij komen! Eindelijk is er een echt kerstpopconcert voor kinderen!
 

Kaartprijs: € 12,50

Deze voorstelling is niet boekbaar!

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over ons programma, kortingsacties en meer…