07 november om 20:15

Alles is er

Louise Korthals

Cabaret

In Alles is er gaat Korthals de muzikale confrontatie aan met alles, schuurt ze langs de rafelranden, schaduwkanten en zonovergoten momenten van mateloze levens en onbeperkte mogelijkheden. Waarom je hoofd boven water houden als je ook in bad kan liggen? Alles is er tenslotte. Of toch niet?

Kaartprijs: € 21,00

In 2011 won ze het Amsterdams Kleinkunst Festival, voor haar eerste avondvullende programma Vlieguur ontving ze de Neerlands Hoop en opvolger Zonder Voorbehoud werd opnieuw met een sterrenregen ontvangen. Hebben we er met Louise Korthals een nieuwe cabaretvedette bij? Daar lijkt het sterk op! Zeker nu ze met haar show Alles is er! de Poelifinario Engagement 2019 heeft gewonnen.  

In Alles is er gaat Korthals de muzikale confrontatie aan met alles. Schuurt ze langs de rafelranden, schaduwkanten en zonovergoten momenten van mateloze levens en onbeperkte mogelijkheden. Centraal staat de vraag hoe geven wij alles door aan de volgende generatie. Waarom je hoofd boven water houden als je ook in bad kan liggen? Alles is er tenslotte. Of toch niet?

foto: Astrid Verhoef
 

Kaartprijs: € 21,00

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over ons programma, kortingsacties en meer…