02 november om 15:00

m.m.v. Joep Onderdelinden

Baboesjka en het Russische beest (6+)

Klassiek

Het Hexagon Ensemble en theatermaker Joep Onderdelinden vertellen in de voorstelling het sprookje van ‘De scharlaken bloem’. Een handelaar gat op pad om drie prachtige cadeaus voor de dochters van Leonard te vinden. De scharlaken bloem is het moeilijkst te vinden. Net als hij de bloem wil plukken, springt het Beest op hem af ….

Kaartprijs: € 15,00


Het Hexagon Ensemble en theatermaker Joep Onderdelinden laten het publiek -aan de hand van de Russische versie van het sprookje ‘Belle en het Beest’-  kennismaken met onverwachte kanten van Rusland en van klassieke muziek.

Joep en het ensemble vertellen in de voorstelling het sprookje van ‘De scharlaken bloem’. Leonards oudste dochter vraagt om een gouden tiara, ingelegd met diamanten, de tweede wil een kristallen spiegel die degene die erin kijkt laat zien als jong en mooi en Anastasia, de jongste, wilde de mooiste scharlaken bloem ter wereld, die ze eens gezien had in een droom. De handelaar weet niet waar hij die moet vinden, maar hij belooft alle drie de geschenken mee te brengen.
Als hij op het punt staat de bloem te plukken, springt het Beest op hem af ……

Lees meer over deze voorstelling op de website van het Hexagon Ensemble

foto: Wout van den Berg

Kaartprijs: € 15,00

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over ons programma, kortingsacties en meer…