11 oktober om 20:15

Sings the Boss

Tim Akkerman

Muziek

Tim Akkerman een muzikale ode aan zijn held Bruce Springsteen in ‘Tim Akkerman sings The Boss’! Songs als The River en Badlands staan volgens Tim aan de basis van zijn muzikale ontwikkeling. Met het album Nabraska zal Tim Akkerman een onvergetelijke avond vullen met een grootse ode aan The Boss.

Kaartprijs: € 20,00

Hij steekt het niet onder stoelen of banken: Tim Akkerman is een enorme Bruce Springsteen fan. Zijn songs, zijn prachtige teksten, maar vooral zijn uitmuntende live performance is een grote inspiratiebron voor de Haagse muzikant. In navolging van zijn uitverkochte clubtour, kan een akoestisch theatervervolg niet uitblijven in een setting die The Boss zelf ook verkoos; in New York (Broadway) zocht hij bijna een seizoen lang de intimiteit van het theater op. Met het album Nabraska als onuitputtelijk bron van inspiratie zal Tim Akkerman een onvergetelijke avond vullen met een grootste ode aan The Boss.

Positieve energie
Springsteen is al sinds Tim’s jonge jaren een inspiratie. De songs The River en Badlands staan aan de basis van zijn muzikale ontwikkeling: “De combinatie van zijn verhaal als artiest die zijn hart volgt en zijn positieve energie bij elk live optreden maken hem voor mij een uniek persoon”, aldus Tim.

Springsteen live door Tim Akkerman
Altijd al heeft Tim de songs van Springsteen live willen performen. Nu is het moment aangebroken om samen met zijn band een set te brengen die in het teken staat van The Boss. Het zal een avond worden waar alle monumentale maar ook de intiemere songs langskomen.


(foto: Steef en Suus Fotografie)

Kaartprijs: € 20,00

Deze voorstelling is niet boekbaar!

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over ons programma, kortingsacties en meer…