05 oktober om 20:15

Zelfs je naam is mooi

Nederpop Allstars

Muziek

Een spetterend optreden vol onverslijtbare Nederlandse popmuziek, mede vertolkt door de charismatische leadzanger van de All Stars: Stefan de Kogel. Met medewerking van Henk Westbroek.
Kortom: een must voor jonge en oudere Nederlandstalige popliefhebbers. Een avond om te genieten van pop in je moerstaal. Een feest der herkenning!

Kaartprijs: € 24,00

Met Henk Westbroek (Het Goede Doel).

Tijden herleven en het dak gaat er af met de Nederpop All Stars. Na een succesvolle eerste theatertournee kon een tweede dan ook niet uitblijven. Een band met topmuzikanten die zelf aan de wieg stonden van Nederpop klassiekers en samen goed zijn voor bijna tien Top 2000 noteringen, staat garant voor een avond onvervalst genieten van pop in je moerstaal. Denk aan Nederpop pareltjes als België, Vriendschap, Stiekem Gedanst, Suzanne, Laat me / Vivre en De Bom. Met de Nederpop All Stars voelt het alsof de jaren van Toontje Lager, VOF de Kunst, Doe Maar, Het Goede Doel, Ramses Shaffy en Liesbeth List nooit zijn weg geweest. 

Sander van Herk (Het Goede Doel), Luc de Bruin (Alderliefste), Stefan de Kogel (Soldaat van Oranje/Jersey Boys), Robert Kramers (Alderliefste) en Erik de Nood (o.a. Flamin' Stars en Postman), worden bijgestaan door speciale gast Henk Westbroek (Het Goede Doel). Zij nemen je mee op een muzikale reis langs legendarische Nederpopklassiekers en recentere Nederlandstalige hits. 

Samen met Henk hebben de Nederpop All Stars een vernieuwde versie van de Nederpop klassieker Vriendschap opgenomen.
in een nieuw jasje gestoken, je hoort en ziet 'm hier.

Bereid je voor: het wordt meezingen en -dansen in dit feest der herkenning!

Bezoek de website van Nederpop All Stars 2


Wat vindt het publiek?
“Menig aanwezige voelde zich echt weer even die tiener van toen”
“Nummers als 'Zo stil in mij" van Van Dik Hout en het 'Dansen op de vulkaan' van de Dijk zijn ook voor de (iets) jongere Nederpopfan zeer herkenbaar.”
“Wat een feest, een feest der herkenning, met helden van weleer.”
“Leadzanger Stefan de Kogel blijkt niet alleen gemaakt te zijn voor deze muziek, maar is ook een prima gastheer”
“Nostalgische, muzikale reis langs schitterende Nederpop-klassiekers uitgevoerd door een top band”

Kaartprijs: € 24,00

Deze voorstelling is niet boekbaar!

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over ons programma, kortingsacties en meer…