20 april om 20:15

Medisch Centrum Best

Theater van de Klucht

Toneel

Dé Nederlandse ziekenhuisserie uit de jaren negentig was natuurlijk ‘Medisch Centrum West’. Theater van de Klucht komt met een heerlijke persiflage. Maak kennis met de strenge hoofdzuster die zich overal zorgen over maakt, behalve over haar patiënten. Gelukkig is daar altijd nog de slungelige stagiair. De aanstekelijke klucht ‘Medisch Centrum Best’ zit vol gezonde grappen en zorgt ervoor dat je als herboren de zaal verlaat.
 

Kaartprijs: € 25,00

Dé Nederlandse ziekenhuisserie uit de jaren negentig was natuurlijk ‘Medisch Centrum West’. Massaal zaten we (ze!) aan de buis gekluisterd. Theater van de Klucht komt met een heerlijke persiflage. Dus neem je ponskaart mee, meld je bij de opnamebalie en maak kennis met de strenge hoofdzuster (Marloes van den Heuvel) die zich overal zorgen over maakt, behalve over haar patiënten. Gelukkig is daar de slungelige stagiair (Arijan van Bavel). Maar wat doet die dokter elke keer op de gang? En wie ligt er op de uitslaapkamer?
De aanstekelijke klucht ‘Medisch Centrum Best’ speelt zich af in het gekste streekziekenhuis van Nederland, zit vol gezonde grappen en vette knipogen en zorgt ervoor dat je als herboren de zaal verlaat.

regie: Paul van Ewijk | spel: Marloes van den Heuvel, Arijan van Bavel e.a. | decor: Joris van Veldhoven
 

Kaartprijs: € 25,00

Deze voorstelling is niet boekbaar!

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over ons programma, kortingsacties en meer…