17 april om 20:15

Een goed mens

Aart Staartjes en Victor Reinier

Toneel

Een dokter krijgt aan het eind van zijn leven bezoek van zijn jongere ik. Ze willen maar een ding van elkaar weten: wat is de reden dat er zoveel anders is gegaan dan hij verwacht had? Is zijn jongere alter ego zo naïef, is de oude dokter te cynisch of is hun leven helemaal niet zo mislukt? Flip Broekman schreef deze thrillerkomedie speciaal voor acteur Aart Staartjes, die daarmee terugkeert op het toneel.
 

Kaartprijs: € 25,00

Een dokter krijgt aan het eind van zijn leven zijn jongere ik op bezoek. Ze willen maar een ding van elkaar weten: wat is de reden dat er zoveel anders is gegaan dan hij verwacht had? Is zijn jongere alter ego zo naïef of is de oude dokter te cynisch? Of komen ze er samen achter dat hun leven helemaal niet zo mislukt is?
Flip Broekman schreef de thrillerkomedie ‘Een goed mens’ speciaal voor acteur Aart Staartjes, waarmee de wens om hem weer terug te zien op het toneel vervuld is. Met publiekslieveling Victor Reinier, afgelopen seizoen te zien in de komedie ‘Roem’ en al jaren hoofdrolspeler in de populaire tv-serie ‘Flikken Maastricht’, heeft hij de perfecte tegenspeler. De regie is in handen van Johan Doesburg, voormalig artistiek leider van Het Nationale Toneel en afgelopen seizoen de motor achter de succesvoorstellingen ‘Wie is er bang voor Virginia Woolf?’ en ‘Achter het Huis’.

tekst: Flip Broekman | regie: Johan Doesburg | spel: Aart Staartjes en Victor Reinier

 

Kaartprijs: € 25,00

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over ons programma, kortingsacties en meer…