17 maart om 14:00

De waanzinnige boomhut

Meneer Monster - De Waanzinnige Boomhut (5+)

Jeugd en Familie

De voorstelling van vanmiddag is uitverkocht

Andy en Terry zijn gevraagd om een stuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Maar waar haal je zo snel vliegende katten, een limonadefontein en een reuzengorilla vandaan? Meneer Monster speelt een van de meest verkochte kinderboeken in tijden en “na een uur in deze volkomen geschifte theaterboomhut stuitert jong en oud met een grote grijns op het gezicht de zaal uit” (Theaterkrant ****).
 

Kaartprijs: € 15,00

De voorstelling van vanmiddag is uitverkochtAndy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Makkelijker gezegd dan gedaan, want waar haal je zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan? ‘De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen’ is een van de leukste en meest verkochte kinderboeken in tijden. Meneer Monster zet zijn tanden in dit totaal losgeslagen verhaal en tovert de bestseller om tot een net zo knettergekke voorstelling vol humor en tovenarij. Een echte Meneer Monster-productie dus. “Na een uur in deze volkomen geschifte theaterboomhut stuitert jong en oud met een grote grijns op het gezicht de zaal uit.” (Theaterkrant ****)

tekst: Richard Tulloch | vertaling: Edward van den Vendel | regie: Liesel Badorrek | spel: Christiaan Bloem, Chris Koopman en Olaf van de Ven | decor: Jan-Willem van der Schoot | rekwisieten en kostuums: Jantien Roozenburg | lichtontwerp: Bart van den Heuvel
 

Kaartprijs: € 15,00

Deze voorstelling is niet (meer) boekbaar via de site!

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over ons programma, kortingsacties en meer…