03 maart om 15:00

Starry, Starry Night

Leonie Jansen & Govert Schilling

Muziektheater

Govert Schilling en Leoni Jansen delen een liefde voor sterren en muziek. Wat nou als ze daar samen eens een voorstelling over maken? In het theatercollege met muziek ‘Starry, Starry Night’ vertellen ze over hun fascinatie voor het mysterieuze universum. Met sfeervolle liedjes laten ze horen hoe muzikanten wereldwijd zich lieten inspireren door het heelal.

Let op: Vrienden van het Planetarium krijgen 5 euro korting op een toegangskaartje. U kunt dit online reserveren met een kortingscode, die u als Vriend van het Planetarium via de nieuwsbrief heeft ontvangen.

En op vertoon van het toegangsbewijs van deze voorstelling, kunt u met korting op de entree het Planetarium bezoeken (€ 3,75 i.p.v. € 5,50). Actie geldig tot en met 4 maart 2018.

 

Kaartprijs: € 22,50

Govert Schilling en Leoni Jansen delen een liefde voor sterren en muziek. Wat nou als ze daar samen eens een voorstelling over maken? De kennis en vertelkunst van Govert, gecombineerd met de muziek van Leoni. Een theatercollege waarin fascinerende verhalen over planeten, ruimte en tijd worden afgewisseld met sfeervolle liedjes over de nachtelijke sterrenhemel.

In de zomer van 2017 traden ze samen op in Middelburg, de stad waar in 1609 de telescoop is uitgevonden. In ‘Starry, Starry Night’ delen ze hun fascinatie voor het mysterieuze, oneindige universum met de rest van Nederland en laten ze horen hoe muzikanten wereldwijd zich lieten inspireren door het heelal.

Spraakmakers
Journalist en sterrenkundige Govert Schilling leerde zangeres Leoni Jansen kennen via hun passie voor het heelal. Ze besloten een voorstelling over hun verwondering voor de sterren, de ruimte en de nietigheid van de mens. 'Starry, starry night' gaat deze week in première. Schilling geeft in het radioprogramma Spraakmakers alvast een voorproefje. Je kunt het gesprek hier terugkijken en beluisteren.


Starry, starry night
Leoni Jansen en Govert Schilling | gitaar: Erik Rutjes | bas: Phaedra Kwant

Let op: Vrienden van het Planetarium krijgen 5 euro korting op een toegangskaartje!

 

Kaartprijs: € 22,50

Deze voorstelling is niet boekbaar!

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over ons programma, kortingsacties en meer…