23 februari om 20:15

De Suppoost

Freek de Jonge

Cabaret

De meest recente voorstellingen van Freek de Jonge behoren tot de beste die hij ooit maakte. In ‘De Suppoost’ – voortvloeiend uit zijn expositie in het Groninger Museum in het najaar van 2018 – staat hij voor het eerst in jaren weer alleen op het toneel. Als zaalwachter van een museum neemt hij je mee op avontuur.

Max: 4 kaarten p/p
 

Kaartprijs: € 27,00

Voor deze voorstelling is een wachtlijst.

Freek de Jonge gaf in zijn lange carrière het Nederlands cabaret een ander gezicht en wordt door velen nog steeds gezien als de allergrootste. Zijn recente voorstellingen behoren tot het beste dat hij ooit maakte. In ‘De Suppoost’ staat hij voor het eerst in jaren weer alleen op het toneel. Als zaalwachter van een museum neemt hij je mee op avontuur, van voorvallen tijdens ontmoetingen met bezoekers tot invallen betreffende kunst- en vliegwerk.
In het najaar van 2018 exposeren Hella en Freek de Jonge in het Groninger Museum, dat aan de hand van kostuums, keramieken, foto’s en filmbeelden hun jarenlange samenwerking in beeld brengt. Het bijzondere aan deze tentoonstelling is dat de beide exposanten dagelijks aanwezig zullen zijn met optredens en performances. ‘De Suppoost’ vloeit voort uit deze periode.

Recencies:

De Volkskrant: “Het Nederlandse cabaret kan nog niet zonder Freek de Jonge”

Trouw: “Freek is en blijft de meester, fenomenaal”

De Standaard: “De nieuwe voorstelling van Freek de Jonge behoort tot het beste wat hij ooit gemaakt heeft, en dus per definitie tot het beste wat het Nederlandse en Vlaamse cabaret de voorbije halve eeuw heeft voortgebracht”

In verband met de verwachte belangstelling kunnen maximaal 4 kaarten tegelijkertijd worden besteld.
 

Kaartprijs: € 27,00

Deze voorstelling is niet (meer) boekbaar via de site!

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over ons programma, kortingsacties en meer…