17 februari om 15:00

Wat nou Oud

Bruun en Jan

Toneel

Bruun Kuijt en Jan Elbertse naderen de grens van ‘oud’. Van versleten, saai, lelijk, zwak en uitgerangeerd. Althans, zo wordt er vaak tegen ouderdom aangekeken. Samen gaan ze dit beeld te lijf: ze spelen twee gepensioneerde acteurs, tevens liefdespartners, die gevraagd worden om op te treden in een succesvolle, snelle talkshow die dagelijks op de buis te zien is. Weten ze zich staande te houden?
 

Kaartprijs: € 18,50

Bruun Kuijt en Jan Elbertse naderen de grens van ‘oud’. Van versleten, saai, lelijk, zwak en uitgerangeerd. Althans, zo wordt er in onze maatschappij vaak tegen ouderdom aangekeken. Bruun en Jan vragen zich af wat dit voor hen betekent en vroegen schrijver Wannie de Wijn daar een stuk over te schrijven. Het resultaat is het komische en ontroerende ‘Wat nou oud?’. Hierin spelen ze twee gepensioneerde acteurs, tevens liefdespartners, die nog één keer gevraagd worden om een optreden te verzorgen in een succesvolle, snelle talkshow die dagelijks op de buis te zien is. Zijn ze in staat hun act in één minuut te presenteren en de waanzin van de snelle maatschappij te overleven?


In handen van regisseur Allan Zipson wordt ‘Wat nou oud?’ vooral een tragikomische voorstelling, herkenbaar voor leeftijdsgenoten van de heren en alvast een voorzichtige blik in de nabije toekomst voor het wat jongere publiek.

tekst: Wannie de Wijn | regie: Allan Zipson | met: Bruun Kuijt en Jan Elbertse

 

Kaartprijs: € 18,50

Deze voorstelling is niet boekbaar!

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over ons programma, kortingsacties en meer…