07 februari om 20:15

Bam!

Percossa

Muziek

De Beste Slagwerkgroep 2017 van de Benelux (volgens de Slagwerkkrant). In ‘BAM!’ laten ze horen waarom. De vier percussionisten halen uit werkelijk alles ritme en klank. Je gelooft het niet? Neem tandenborstels, koffieblikken, toiletrollen, badeendjes of wat dan ook mee en daag ze uit in deze “muzikale achtbaan vol humor en ontroering”. (de Volkskrant ****)
 

Kaartprijs: € 25,00

De Beste Slagwerkgroep 2017 van de Benelux (volgens de Slagwerkkrant). In ‘BAM!’ laten ze horen waarom. De vier percussionisten maken niet alleen muziek en theater met traditionele instrumenten van over de hele wereld, maar halen uit werkelijk alles knetterstrakke ritmes en verrassende klanken. Je gelooft het niet? Neem tandenborstels, kinderwagens, klompen, koffieblikken, toiletrollen, badeendjes of wat dan ook mee naar deze voorstelling en daag de mannen uit.

“‘BAM!’ is weer een muzikale achtbaan. Humor, ontroering en interactie met het publiek zorgen voor ‘oorverdovende uitspattingen’ en ‘breekbare composities’.” (de Volkskrant ****)

regie: Jos Thie | met: Eric Robillard, René Spierings, Janwillem van der Poll en Freek Koopmans
 

Kaartprijs: € 25,00

Deze voorstelling is niet boekbaar!

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over ons programma, kortingsacties en meer…