26 januari om 18:00

The Dining Experience

Faulty Towers (uitverkocht)

Verteldiner/Theaterdiner

‘Fawlty Towers’ is een van de succesvolste tv-series aller tijden. In ‘Fawlty Towers - The Dining Experience’ geniet je van een driegangendiner terwijl je wordt bediend door Basil, zijn echtgenote Sybil en het Spaanse manusje-van-alles Manuel. En wat er ook gebeurt: don’t mention the war! “De drie spelers zitten uitstekend in hun rol, zij dollen wat met de gasten, en er is niets mis met de kwaliteit van het eten.” (de Volkskrant)

Toegangsprijs is inclusief driegangerdiner, 3 consumpties en koffie of thee na.
 

Kaartprijs: € 79,00

Deze voorstelling is uitverkocht!


‘Fawlty Towers’ behoort wereldwijd tot de succesvolste tv-series aller tijden. In slechts twaalf afleveringen werd geschiedenis geschreven. De nooit opgenomen dertiende aflevering wordt werkelijkheid in het theater tijdens ‘Fawlty Towers - The Dining Experience’. Je geniet van een driegangendiner en wordt bediend door Basil, zijn echtgenote Sybil en het Spaanse manusje-van-alles Manuel, gespeeld door drie van ’s werelds beste imitatoren. Het illustere trio sleurt je mee in een avondje vlekkeloos lopend hotel- en restaurantwezen. Please wait to be seated and: don’t mention the war! “De drie spelers, die ook fysiek herkenbaar zijn uit de serie, zitten uitstekend in hun rol, zij dollen wat met de gasten, en er is niets mis met de kwaliteit van het eten.” (de Volkskrant)

Na het gigantische succes op het Melbourne Festival, het Adelaide Festival en het Edinburgh Festival nu weer terug in Nederland. De nooit opgenomen dertiende aflevering voor televisie wordt werkelijkheid in het theater!

Je gaat dineren in het hotel en laat je bedienen door Sybil, Basil en Manuel, vertolkt door ‘s werelds beste imitatoren van het illustere trio uit één van de beste televisiekomedies ooit: 'Fawlty Towers'. Zij sleuren je mee in de hilarische wereld van het hotel- en restaurantwezen. Geniet van fantastische komedie onder het genot van een heerlijk driegangendiner.
 
Geniet van de chaos, hilariteit en herkenbaarheid met Sybil, Basil en Manuel!
…please wait to be seated and don’t mention the war…!!!
‘Senor Fawlty, don’t git me! I know nothing! I am from Barcelona!’

 
Toegangsprijs is inclusief driegangerdiner, 3 consumpties en koffie of thee na. 

Kaartprijs: € 79,00

Deze voorstelling is niet (meer) boekbaar via de site!

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over ons programma, kortingsacties en meer…