24 januari om 20:15

Onder Voorbehoud

Tom Lash - Onder Voorbehoud

Cabaret

Twee theaterseizoenen geleden debuteerde Tom Lash met zijn eerste avondvullende voorstelling Uit vrije wil. Soms leidde dit tot grote complimenten over de durf om er zo hard in te gaan en soms leidde het tot woedende mails van mensen die liever wat conventioneler avondje lekker lachen hadden gezien.
Nu komt hij met zijn tweede voorstelling. Getiteld Onder voorbehoud. Over meningen, hoe mensen die vormen en wat je er mee moet.
 

Kaartprijs: € 17,00

Twee theaterseizoenen geleden debuteerde Tom Lash met zijn eerste avondvullende voorstelling Uit vrije wil. Een voorstelling waarmee hij bewees dat het engagement nog zeker niet uit het cabaret verdwenen is (hoe hard sommige theater-corryfeeën dat ook mogen roepen). Een voorstelling die soms leidde tot grote complimenten over de durf om er zo hard in te gaan en soms leidde tot woedende mails van mensen die liever een wat conventioneler avondje lekker lachen hadden gezien. Ook op de radio was Tom de afgelopen paar jaar te horen met zijn scherpe observaties en meningen, zowel op NPO Radio 1 als NPO Radio 2. Nu komt hij met zijn tweede voorstelling. Getiteld Onder voorbehoud. Over meningen, hoe mensen die vormen en wat je er mee moet.
 

Kaartprijs: € 17,00

Deze voorstelling is niet boekbaar!

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over ons programma, kortingsacties en meer…