12 december om 20:15

Minder is meer

Fred Delfgaauw

Toneel

De perfecte eenvoud: theatermaker en meesterverteller Fred Delfgaauw maakte er in de ruim 35 jaar dat hij op de planken staat zijn handelsmerk van. ‘Minder is Meer’ is een voorstelling waar iedereen die bekend is met zijn werk met genoegen naar zal uitzien, maar kent u Delfgaauw nog niet dan is het dé kans om kennis te maken met een betoverende vorm van theater. Want eigenlijk is Delfgaauw niet uit te leggen. “Je MOET hem zien, je MOET hem meemaken.” (de Volkskrant)
 

Kaartprijs: € 20,00

Is het niet de droom van alle kunstenaars om met zo min mogelijk middelen zoveel mogelijk te zeggen?
Theatermaker en meesterverteller Fred Delfgaauw maakte er in de ruim 35 jaar dat hij op de planken staat zijn handelsmerk van. In perfecte eenvoud maakt hij zijn dromen zichtbaar en ontstaan er voorstellingen waarin humor en ontroering dicht tegen elkaar aan liggen.

Herman van Veen zei over Delfgaauw: “Fred is een gezelschap in zijn eentje. Het publiek is na afloop altijd verwonderd. En wel zo, dat als ze thuiskomen tegen elkaar zeggen: Verrek, we zijn onze jas vergeten.”

‘Minder is Meer’ is een voorstelling waar iedereen die bekend is met zijn werk met genoegen naar uitkijkt, maar kent u Delfgaauw nog niet dan is het dé kans om kennis te maken met een betoverende vorm van theater. Want eigenlijk is Delfgaauw niet uit te leggen. “Je MOET hem zien, je MOET hem meemaken.” (de Volkskrant)

regieadvies: Karel de Rooij (Mini & Maxi)

 

Kaartprijs: € 20,00

Deze voorstelling is niet boekbaar!

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over ons programma, kortingsacties en meer…