25 november om 15:00

Een middag met Julie Andrews

Rudolf Nammensma - Een middag met Julie Andrews

Theaterlezingen

Julie Andrews - één van de bekendste Britten - volgens de lijst '100 Greatest Brittons'; ze staat op nummer 59. De meeste mensen kennen haar als de opgewekte zuster Maria uit de Sound of Music of als Mary Poppins. Het zijn onsterfelijke filmbeelden die haar faam brachten. Maar was dat echt wel het begin van haar carrière? Hoe zat het ook alweer met de verfilming van 'My Fair Lady' waarin 'haar' plaats werd ingenomen door Audrey Hepburn. Heeft Andrews na The Sound of Music en Mary Poppins in meer films gespeeld?
Rudolf Nammensma gunt u vanmiddag een verrassende blik op haar rijke carrière. Met veel verrassend beeldmateriaal, waarop ook haar minder bekende musicalrollen aan de orde komen.
 

Kaartprijs: € 10,00

Tegen het machtige bergdecor van Salzburg tekent zich Julie Andrews af als de opgewekte zuster Maria. Het zijn onsterfelijke filmbeelden die haar faam brachten. Maar was dat echt wel het begin van haar carrière? Hoe zat het ook alweer met de verfilming van 'My Fair Lady' waarin 'haar' plaats werd ingenomen door Audrey Hepburn. Heeft Andrews na The Sound of Music en Mary Poppins in meer films gespeeld? Rudolf Nammensma gunt u vanmiddag een verrassende blik op haar rijke carrière. Met veel verrassend beeldmateriaal, waarop ook haar minder bekende musicalrollen aan de orde komen.
 

Kaartprijs: € 10,00

Deze voorstelling is niet boekbaar!

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over ons programma, kortingsacties en meer…