16 november om 20:15

Spijkers II

Joost Spijkers

Muziektheater

Met ‘Spijkers II’ zette Joost Spijkers, een van de Ashton Brothers, een tweede stap in zijn zoektocht als zanger. En hoe! Het muzikale theaterprogramma werd lovend ontvangen door publiek en pers en haalde de Theaterkrant Top 10 van beste theatervoorstellingen van afgelopen seizoen. Dat vraagt om meer. Het moet eruit, vóór het te laat is. Speciaal voor jou.
 

Kaartprijs: € 21,50

Met ‘Spijkers II’ zette Joost Spijkers, een van de Ashton Brothers, een tweede stap in zijn zoektocht als zanger. En hoe! Het muzikale theaterprogramma werd lovend ontvangen door publiek en pers en haalde de Theaterkrant Top 10 van beste theatervoorstellingen van afgelopen seizoen. En wel hierom: “Alle nummers van Spijkers en Wittenbols vertellen een verhaal. Nooit voorspelbaar en door Spijkers met kracht en energie, vurig en gepassioneerd gezongen. Met een prachtstem.”
Dat vraagt om meer. Om meer vriendschap, hartstocht, drank, alledaagse dwaasheid, muziek, oftewel nog meer Spijkers. Het moet eruit, vóór het te laat is. Speciaal voor jou.

Regie: Titus Tiel Groenestege | tekst: Peer Wittenbols en Joost Spijkers | muziek: Arend Niks en Joost Spijkers | met: Joost Spijkers, Arend Niks, Mick Paauwe, Stan Mitrovic en Andreas Suntrop | choreografie: Iva Lesic
 

Kaartprijs: € 21,50

Deze voorstelling is niet boekbaar!

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over ons programma, kortingsacties en meer…