29 september om 20:15

The Best of the Blues Brothers

Thomas Schiphof

Muziek

Twee jaar geleden vroeg Thomas Schiphof of hij een pilot van een door hem gecomponeerde rockopera in De Koornbeurs mocht spelen. Een half jaar later had hij het korte werk tot een avondvullend programma uitgewerkt en speelde ‘A new beginning’ voor een goedgevulde Koornbeurs zaal. Dit Franeker talent, inmiddels bijna afgestudeerd aan het conservatorium in Zwolle opent het theaterseizoen samen met zijn twaalfkoppige (!) band met een swingend programma rondom de muziek van The Blues Brothers. De band bestaat naast professionele topmuzikanten ook uit jong talent uit Friesland. Natuurlijk hoort u de bekende hits zoals ‘Everybody Needs Somebody’, ‘Think’ en ‘Sweet Home Chicago’, maar ook komen de minder bekende juweeltjes langs.

Kaartprijs: € 0,00

Deze voorstelling is in verband met ziekte van één van de zangers geannuleerd. Mensen die een toegangskaart hebben gekocht ontvangen hierover bericht.


Twee jaar geleden vroeg Thomas Schiphof of hij een pilot van een door hem gecomponeerde rockopera in De Koornbeurs mocht spelen. Een half jaar later had hij het korte werk tot een avondvullend programma uitgewerkt en speelde ‘A new beginning’ voor een goedgevulde Koornbeurs zaal. Dit Franeker talent, inmiddels bijna afgestudeerd aan het conservatorium in Zwolle opent het theaterseizoen samen met zijn twaalfkoppige (!) band met een swingend programma rondom de muziek van The Blues Brothers. De band bestaat naast professionele topmuzikanten ook uit jong talent uit Friesland.  Natuurlijk hoort u de bekende hits zoals ‘Everybody Needs Somebody’, ‘Think’ en ‘Sweet Home Chicago’, maar ook komen de minder bekende juweeltjes langs. 

Concept/idee: Thomas Schiphof 
Band: Harm Bakker en Ernand van der Kuyp als Jake en Elwood Blues 
Verder met : Dirk Sijbesma, Lars de Haan, Joost Koster, Hanneke Veldhuizen, Djimmer Vos, 
Ruben Oosting, Merijn Wouda, Thomas Schiphof, José Kistenkas en Thom de Haan.

Kaartprijs: € 0,00

Deze voorstelling is niet boekbaar!

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over ons programma, kortingsacties en meer…