Vrienden

Vrienden van Theater de Koornbeurs

Theater de Koornbeurs is trots op de meer dan 400 Vrienden. Deze Club van Vrienden ondersteunt het theater met een jaarlijkse bijdrage. Dit doen de Vrienden omdat ze De Koornbeurs voor Franeker en omgeving zeer belangrijk vinden en – samen met ons – hopen dat jong en oud nog heel lang kunnen profiteren van het theater. De Club van Vrienden wordt vertegenwoordigd door een commissie.


Wilt u ook Vriend worden? Als Vriend ondersteunt u het theater en ontvangt u regelmatig uitnodigingen voor bijzondere voorstellingen. U krijgt  € 1,- korting op de dinsdagavondfilm.

 

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen aan vriendenvan@theaterdekoornbeurs.nl of via ons bestelformulier in de brochure.


De kosten zijn € 15,00 per jaar per persoon of € 25,00 per jaar per stel wonend op hetzelfde adres. U kunt met uw bedrijf ook zakelijke vriend worden. De kosten daarvoor zijn € 250,00 per bedrijf per jaar.

Wilt u meer weten? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw H. Geertsma, via telefoonnummer (0517) 39 04 51.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over ons programma, kortingsacties en meer…