Nieuws

Word nu Vriend of Vriend van de Rode loper (businesspartner) van Theater de Koornbeurs en bestel als eerste toegangskaarten voor Jochem Myjer, Youp van ’t Hek en Brigitte Kaandorp!

Op 18 mei aanstaande presenteren we het nieuwe theaterseizoen in een leuke afwisselende voorstelling met verschillende previews. De avond is gratis toegankelijk en begint om 20.15 uur.

 

De online verkoop voor de try-out voorstellingen van Youp van ‘t Hek en Brigitte Kaandorp begint op 22 mei.

Als Vriend krijgt u op de presentatie-avond een genummerd bestelformulier waarmee u direct uw bestellingen kunt doorgeven. Als u dat doet voor 22 mei dan bent u er als eerste bij. Voor alle voorstellingen geldt dat er een maximum is van 4 kaarten per klant.

 

Voor Jochem Myjer geldt een aparte procedure. De online kaartverkoop begint op 1 juni en verloopt uitsluitend online. U kunt maximaal 4 kaarten per persoon bestellen en u ontvangt uw kaarten pas enige dagen van tevoren op uw mobiele telefoon. De voorstelling van Jochem zal plaatsvinden in De Harmonie in Leeuwarden waar hij speciaal voor het publiek van de Koornbeurs zal spelen.
 

Als u Vriend bent, dan ontvangt u van ons een speciale verkooplink waarmee u al voor 1 juni kaarten zult kunnen bestellen.

Wilt u Vriend worden? Dat kost € 15,00 per jaar per persoon of € 25,00 per jaar per stel wonend op hetzelfde adres. U kunt voor uw aanmelding mailen met vriendenvan@theaterdekoornbeurs.nl of via ons bestelformulier in de brochure.

 

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over ons programma, kortingsacties en meer…