Nieuws

Update coronamaatregelen

Beste theaterbezoeker,

 

We zijn nu inmiddels drie weken gesloten door de maatregelen rond het Coronavirus. Graag informeren we u over de stand van zaken. De theaters in Nederland, artiesten en impresariaten zijn momenteel enkele duizenden voorstellingen aan het verplaatsen, een megaklus, waarvoor wij uw geduld en begrip vragen. We blijven graag in contact, vandaar dit bericht.

 

Wat betekent dat voor uw tickets?

 

We communiceren binnenkort met u over de afwikkeling, de gekochte kaarten blijven in ieder geval geldig. Mocht verplaatsing geen optie zijn, dan gaan wij uiteraard op zoek naar een passende compensatie. Zodra er meer bekend is, informeren wij u hierover en nemen we contact met u op. Dus u hoeft niets te doen, wij nemen contact met u op. Houd u er rekening mee dat dit enige tijd nodig heeft.

 

Steuntje in de rug

 

We krijgen veel vragen van het publiek of er ‘iets’ gedaan kan worden om de theatersector te steunen. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat u, wanneer onze deuren opengaan, weer op bezoek komt in ons theater. Wilt u Vriend worden van ons theater, of weet u nog iemand die Vriend wil worden? Deze bijdrage geeft ons net dat steuntje in de rug om ook deze periode overeind te blijven. Klik hier voor meer informatie.

 

We danken u voor uw begrip, geduld en het vertrouwen. Wij zullen u persoonlijk berichten zodra er meer duidelijkheid is. En natuurlijk hopen we u in goede gezondheid terug te zien.

 

Namens bestuur en medewerkers van de Koornbeurs Theater & Film

 

Titia Huisman, directeur

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over ons programma, kortingsacties en meer…