Nieuws

Schitterend menu bij Theater de Koornbeurs

Schitterend menu bij Theater de Koornbeurs

Wij willen u verleiden om dit theaterseizoen eens niet alleen op uw eigen keuze af te gaan maar gebruik te maken van het schitterende menu dat wij voor u hebben samengesteld. Voor een schitterende prijs uiteraard. Het menu bestaat uit acht voorstellingen, allemaal van TOP-kwaliteit. Dat kunnen we u garanderen. Van theatermakers die al jaren de meest mooie producties afleveren. Het zijn, los van het feit dat alle door mij geprogrammeerde voorstellingen mij dierbaar zijn, mijn persoonlijke favorieten. Tevens ontvangt u twee vouchers voor een dinsdagavondfilm naar keuze. Zo bent u ervan verzekerd dat u komend jaar een schitterend theaterseizoen gaat beleven.

 

De prijs voor dit schitterende menu is € 157,50 per persoon (normale waarde €207,-) Namens alle medewerkers van Theater de Koornbeurs wens ik u een verrassend en schitterend theaterseizoen!

 

Dit menu kunt u telefonisch (0517 39 63 63 van di t/m vr van 13u tot 16u) of via het bestelformulier reserveren. Dit in verband met de placering.

 

Lineke Kortekaas

 

Het menu bestaat uit de volgende voorstellingen:
27 oktober - Fred Delfgaauw - In de wachtkamer van de liefde - theater

4 november - Tania Kross e.a. - Opera Carmen - opera
7 december - Nasrdin Dchar - Dad - toneel
25 januari - Eric Vloeimans - Levanter - muziek
16 februari - Beumer & Drost - Comeback (8+) jeugdtheater
8 maart - Orkater - Woisky vs Woisky - toneel
29 maart - Fernando Lameirinhas - ‘7’ - muziek
7 april - Truus te Selle e.a. - Dansen met de vijand - muziektheater

 

+ U ontvangt naast uw eigen ticket voor de voorstelling van Beumer & Drost één gratis ticket voor een kind tot 12 jaar. Neem uw (klein)kind, buurjongen of nichtje gratis mee!


+ U ontvangt nog twee filmvouchers voor een dinsdagavond film naar keuze. 

 

+ De tickets zijn (behalve bij Beumer & Drost) inclusief een pauzedrankje.

 

Voorwaarden

- De prijs van het schitterende menu is € 157,50 per persoon.
- De toegangskaarten kunnen niet worden geruild of geretourneerd. De kaarten zijn echter niet persoonsgebonden, u kunt de kaarten delen met anderen, of bijvoorbeeld aan iemand anders cadeau geven.
- De filmvouchers zijn geldig in het seizoen 2017/18. En zijn alleen geldig voor de dinsdagavondfilms. U dient ze in te leveren bij de kassa voor een geldig toegangsbewijs.
- Indien een voorstelling komt te vervallen dan ontvangt u van ons een bedrag retour dat overeenkomt met de normale toegangsprijs voor die voorstelling, minus € 2,50. Of u kunt in overleg met de theaterkassa een alternatieve voorstelling kiezen.

 

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over ons programma, kortingsacties en meer…